>Fhilix Don… M.I.A

>bagi peminat2 setia penyanyi lagu “Noumbalan Ku Noh” dan “W.A.T.I” ni mmg menanya,mana dia sekarang,well… baru-baru ni beliau di ‘nampak’ ada di Telupid,tapi nda pasti pula apa di buat sbb bila Angkul ‘jalan2’ di Facebook nampak satu pertanyaan yg di ajukan sama si Tompinai Francis Landong, “Mana sudah si Fhilix Don,mcmana sudah album baru dia?” jadi si Tompinai pun jawablah,”dia di Ranau sedang shooting dia punya MTV Karaoke baru,” tapi nda tau lah butul2 kah atau tidak,sbb mengikut sumber yg kurang pasti ketulenan dia,Fhilix Don ada di Telupid dan berkerja sebagai Tukang Masak sama Abang dia. Angkul tia tau lah betul kah,mangkali dia ShootingMTV lah mangkali sambil cari nafkah hidup. tapi begitulah bah manusia kan,mcmana pun nama kita di sanjung,di sebut2,adakala nya kita rasa susah,senang bukan selalu… jadi sia mau cakap… Apapun dia buat,cara dia cari makan,teda masalah… jangan saja dia cari pasal kan… (mcm sia yg cari pasal… huhu) Gud Lak! Fhilix,semoga karier ko tidak tekubur oleh itu kuali boh! wuhuu~

 

Posted on 17/04/2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. >hoho… memmang si Fhilix dinampak pada masa tu… masih mantap bohgia suara dia tu… Ngam!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: